Woonhuis Nunspeet

Opdrachtgever
Particulier
Locatie
Nunspeet
Oplevering
2020

Dit nieuwbouw huis in Nunspeet is een prachtig familiehuis dat is ontworpen om wonen en werken te combineren. Het huis beschikt over klassieke details die mooi samengaan met eigentijdse afwerkingen, waardoor een tijdloze uitstraling ontstaat. Het dak is voorzien van een rieten kap en de gevel is gestuct, met houten elementen die het ontwerp versterken.

Het huis is ontworpen met duurzaamheid in gedachten en is energieneutraal, waardoor het gebruik van fossiele brandstoffen tot een minimum wordt beperkt. Het interieur is meegenomen in het ontwerp, waardoor er plezierige en lichte ruimtes ontstaan met hoogwaardige afwerkingen.

Op de begane grond bevindt zich een leefruimte die in contact staat met de tuin, waardoor er een naadloze overgang ontstaat tussen binnen en buiten. Dit zorgt voor een heerlijke sfeer in huis en maakt het gemakkelijk om te genieten van de prachtige omgeving rondom het huis.

Kortom, dit nieuwbouw huis in Nunspeet is een perfecte combinatie van klassieke en moderne elementen, duurzaamheid en comfort, en biedt alles wat een familie nodig heeft om te wonen en werken in een prachtige omgeving.